Miss Aura International 2018

Vítězka Miss Léta 2017, Angelika Kostyshynová, během půl roku nasbírala mnoho úspěchů. Kromě postupu do TOP15 v soutěži Miss Tourism World 2017, se probojovala i do soutěže Miss Aura International (původně Miss Kemer International, kterou organizuje Adnan Seker).

O titul bojovalo téměř 30 soutěžících z celého světa. Angelika se probojovala do TOP12. Samotné finále soutěže proběhlo 21. května 2018, kde se Angelika umístila jako II. Vicemiss (tedy na 3. místě). Kromě toho v této soutěži postoupila do TOP5 Best Body. Tato kráska se tedy pyšní už třemi tituly za posledních 8 měsíců.

Miss Planet World Final 2018

Dominika Vinšová, která vyhrála soutěž Miss Léta 2018, po pár dnech svého vítězství odletěla na světovou Miss do Gruzie – Miss & Mister Planet 2018. Soutěž se konala v hlavním městě Tbilisi. Velké finále proběhne již 29. 9. 2018.
Dominiku čekal v průběhu pěti dnů rozhovor s porotou, talent show a módní přehlídka v šatech od návrhářů. Samotné finále obsahovalo tři disciplíny, ve kterých se soutěžící utkali. Na této soutěži, ač jako jedna z favoritek, se Dominika neumístila. Přesto celou soutěž vnímá jako velkou zkušenost a již nyní se připravuje na další světovou Miss.

Přejít nahoru