Miss Aura International 2022

Finalistka Miss České republiky 2021, Tereza Žáková, reprezentovala Českou republiku na světové soutěži Miss Aura International 2022 v Turecku. V září 26. září 2022 se utkala v boji o světovou korunku krásy mezi 40 účastnicemi z celého světa. Tereza vynesla šaty šité na míru od módní návrhářky Šárky Ordošové. Jako volnou disciplínu si zvolila ukázku boxu, kterému se věnuje od dětství.

World Miss University 2022

Sarah Horáková, I. Vicemiss České republiky 2021, reprezentovala v roce 2022 světovou soutěž krásy v Jižní Korei. World Miss University je jedna z nejprestižnějších soutěží krásy na světě. Zde je však výjimečné to, že všechny z nás musí být studenty vysoké školy. Že Sarah atří mezi nejvíc okouzlující dívky světa, znovu potvrdila Sarah Horáková z Velkých Pavlovic na Břeclavsku. Na globální soutěži krásy World Miss University v jihokorejském Soulu získala titul za nejlepší národní oděv a v hlavním hodnocení skončila sedmá. Devatenáctiletá Horáková byla nejmladší účastnicí.

Miss Jungle International 2022

Sarah Horáková, držitelka titulu I. Vicemiss České republiky 2021 a Miss Naděje, se zúčastnila světové soutěže krásy Miss Jungle International v Tanzánii. Sarah ze soutěže odjížděla jako vítězka. Gratulujeme k 1. místu a titulu Winner of Miss Jungle International 2022.

Přejít nahoru